Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2011 02:39 - Ще ни изненада ли с нещо ново тази година Евровизия?
Автор: marto Категория: Новини   
Прочетен: 3740 Коментари: 1 Гласове:
2



Темата за Евровизия ще набира скорост през следващите дни. В последния момент уловихме влака и от БНТ се похвалиха, че и тази година конкурса ще мине с нашеско присъствие. Но само до там. Идва сега ще мислят кой ще ни представлява и по какъв регламент ще бъде избран.

Тръгнаха и гешефтите. Първо анонимен мейл до медиите "извести", че за родната слава ще се състезава N.O.H.A., след това тръгнаха групи във Фейсбук в подкрепа на Алисия, Преслава и Мария Илиева. В последните дни на 2010-а като сигурен участник бе обявен и Орлин Горанов, само че той нямаше представа и никой не бе преговарял с него.

Кой български певец обаче ще се хване, след като е ясно, че ще трябва да прави чудеса без бюджет? Кой ще бъде следващият, който ще се оправдава, че това е политическа натпревара и в никакъв случай не ни оценяват по заслуги?



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Ще ни изненада
13.02.2011 05:31
неприятно поредният български бездарник. По- добре е изобщо да не участваме, защото практиката доказа, че ни бива само в областта на оперната и класическата музика, а в областта на популярната музика никакви ни няма. Просто в тази област не ни бива и е редно да се откажем веднъж завинаги.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marto
Категория: Новини
Прочетен: 471207
Постинги: 75
Коментари: 213
Гласове: 673